Volkswagen Transporter

ASH Carrosserie heeft in deze Volkswagen Transporter een Sortimo bedrijfswageninrichting gerealiseerd.

Deze Volkswagen heeft aan beide zijden van het voertuig een schuifdeur, rechts hebben we hier een opstelling met 10 schuiflades gemonteerd, hierin kunnen kleine materialen opgeslagen worden.
Op aanvraag van de klant hebben wij links een oprijplaat gemonteerd waar men de gereedschapswagen in en uit de bus kan rijden. Als deze in de laadruimte staat, is het gereedschap ook vanuit de laadruimte uit te nemen (te zien op de foto’s). Zo kan men op elk moment het benodigde gereedschap gemakkelijk pakken.

Verder hebben we de laadruimte voorzien van Sortimo Globelyst4 bedrijfswageninrichting, we hebben het volgende gemonteerd:
Links hebben we gekozen voor drie vakken voor lange materialen veilig op te slaan, hieronder hebben we een valklep gemonteerd. Hierachter kan er groot materiaal veilig opgeslagen worden.

Rechts hebben we een opstelling geplaatst voor het opslaan van kleine materialen. In deze opstelling hebben we 5 schuiflades verwerkt, met hierboven 9 SR-Boxxen. Dit om alle materialen veilig en geordend te vervoeren.
Aan de zijkant van deze opstelling is een werkbank gemonteerd, dit is erg handig om werkzaamheden uit te voeren op locatie.

Bent u benieuwd welke oplossing we voor uw bedrijfswagen hebben of bent u enthousiast over dit project? Neem contact met ons op via info@ashcarrosserie.nl, of bel 0187-661026.

Relevante projecten

Renault Trafic Geste Bouwkeyboard_arrow_right
KIA Soulkeyboard_arrow_right
Volkswagen Transporterkeyboard_arrow_right
Volkswagen Transporterkeyboard_arrow_right
MAN TGE Techno Brabantkeyboard_arrow_right
Mobiele gereedschapsunitkeyboard_arrow_right