Renault bedrijfswageninrichting

Deze Renault Trafic met Sortimo bedrijfswageninrichting is door ons afgeleverd aan PADMOS in Stellendam. Padmos is al meer dan 80 jaar een begrip in de scheepsbouwwereld. Voor het bouwen en onderhouden van alle soorten visserijschepen, werkschepen, rijksvaartuigen en binnenvaartschepen bent u bij PADMOS aan het juiste adres.

De Renault Trafic is voorzien van een doordachte Sortimo bedrijfswageninrichting. Omdat de monteurs de gereedschappen en onderdelen meenemen naar de werklocatie is er gekozen voor verschillende uitneembare koffers. Hierdoor zijn alle onderdelen en gereedschappen perfect georganiseerd en eenvoudig mee te nemen op een schip. Omdat rijcomfort belangrijk is, is er gekozen voor een optimale gewichtsverdeling. Dit resulteert in vloerlades voor een laag zwaartepunt en opbergkasten met koffers die boven de wielkasten geplaatst worden.

Heeft u zelf ideeën voor bedrijfswageninrichting in uw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Maar ook wanneer u nog zoekende bent naar de perfecte inrichting voor uw bedrijfswagen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen met u kunnen we met ons 3D ontwerpprogramma een veilig en passende inrichting voor uw bedrijfswagen ontwerpen waarmee u ergonomisch en efficiënt kunt werken.

Bekijk eventueel hier de brochure met maatwerkoplossingen voor uw bedrijfswagen.

Relevante projecten

Renault Trafic Geste Bouwkeyboard_arrow_right
KIA Soulkeyboard_arrow_right
Volkswagen Transporterkeyboard_arrow_right
Volkswagen Transporterkeyboard_arrow_right
Volkswagen Transporterkeyboard_arrow_right
MAN TGE Techno Brabantkeyboard_arrow_right