Sortimo inlay L-boxx

Schuimrubber inlay

Uw eigen unieke schuimrubber inlay voor uw gereedschap! Een naar eigen inzicht ontworpen inlay verhoogt de productiviteit. Ook zorgt het voor overzicht en orde in uw bedrijfswagen. Het schuimrubber beschermt uw gereedschap tegen beschadigingen. Eventueel ontbrekende onderdelen worden snel opgemerkt. Dit voorkomt het verlies van dure gereedschappen en bespaart onnodige vervanging en extra kosten.  

BOXXen en koffers

Voor de perfecte organisatie van uw werkplek Sortimo BOXXen en -koffers zorgen voor een betere organisatie en toename van de productiviteit bij de dagelijkse werkzaamheden omdat gereedschappen en kleine onderdelen goed worden gesorteerd, veilig weggeborgen en netjes en overzichtelijk van de werkplaats naar de gebruikslocatie getransporteerd. De praktische klasseersystemen maken de mobiele werkplaats efficiënt en overzichtelijk en kunnen dankzij hun schuif- en draagfunctie multifunctioneel worden gebruikt.

Sortimo SR5

SR5 is de 5e generatie van de Sortimo-inrichting en het resultaat van meer dan 45 jaar ervaring in de organisatie en uitbreiding van lichte bedrijfswagens. Als pionier op het gebied van inrichtingen staat ons product voor veiligheid, doordachte ergonomie, kwaliteit en een lange levensduur. In het tijdperk van verandering als gevolg van digitalisering, een tekort aan geschoolde werknemers en industrie 4.0 gaat het echter vooral om efficiëntie en productiviteit. Het gaat om het optimaliseren van werkprocessen zonder compromissen en het tegelijkertijd behoedzaam omgaan met bestaande resources. Om aan deze vereisten te voldoen, hebben we met al onze ervaring en passie een systeem ontwikkeld dat meer is dan alleen inrichting en organisatiesysteem.

Sortimo Topsysteem

Het Sortimo TopSystem is een op maat in te stellen dakdrager systeem waarmee u volumineuze goederen zonder problemen kunt vervoeren op het dak van het voertuig. Het TopSystem bestaat uit een lichtgewicht constructie en garandeert een hoge laadcapaciteit met een laag gewicht.  

Brochures

Download hier de brochure met maatwerkoplossingen voor uw bedrijfswagen.

Sortimo FR5

FR5 is een ruimtewonder, speciaal ontwikkeld voor de pakketservice industrie. De legborden zijn in drie standen verstelbaar en zo individueel aan de ladingomvang aan te passen. De smalle aluminium zijprofielen volgen perfect het silhouet van het voertuig. Ze zorgen voor maximale bewegingsvrijheid en ergonomie, zelfs wanneer de legborden volgeladen zijn. Dit verhoogt niet alleen het werkcomfort van de bezorgers, maar verhoogt ook aanzienlijk de productiviteit.

Sortimo Workmo

WorkMo staat voor Work Mobility. Sortimo heeft een multifunctioneel systeem ontwikkeld, dat als werk-, transport- en opbergsysteem kan worden gebruikt. Sortimo WorkMo – het mobiele werkstation met een maximum aan flexibiliteit!

inrichten bedrijfswagen

Sortimo Globelyst 4

Sortimo Globelyst zorgt voor orde in de wagen.  Deze productlijn heeft een enorm assortiment, waarmee er voor iedere vakman een oplossing ontworpen kan worden. Schuiflades, koffers, magazijnbakken, legborden, langmateriaalbakken, valkleppen, liftkleppen, werkbladen, vakkenrekken en honderden accessoires van sterk en lichtgewicht materiaal.  

Wordt uw bedrijfswagen ons volgende project?

Wij zorgen voor complete ontzorging en een oplossing op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kiest u voor ASH Carrosserie?
Dan kiest u voor:

Vakmanschap

Op basis van ons specialisme en ervaring kiest u bij ASH voor kwaliteit en vakmanschap.

Maatwerk

Wij ontwikkelen voor u de ideale oplossing op basis van uw wensen en behoeften.

Flexibiliteit

Bij ASH Carrosserie stellen wij ons flexibel op. Dit kunnen wij door onze ervaring.

Duurzaamheid

Buiten goed maatwerk, bieden wij u een duurzame oplossing voor uw wensen en behoeften.