Corona Bescherming

PVC schermen | Corona Preventie

ASH Carrosserie biedt de oplossing voor het vervoeren van meerdere personen in een voertuig, wij hebben duurzame PVC schermen ontwikkeld op maat van iedere personen- en bedrijfswagen. Met deze PVC schermen beschermt u de bestuurder en inzittenden.

Bestickering

Uw bedrijfswagen is uw visitekaartje, het is daarom belangrijk om te kiezen voor een bestickering die de juiste uitstraling heeft. Wij ontwerpen samen met u de juiste bestickering voor uw bedrijfswagen. Naast bestickering kunnen we uw voertuig wrappen of we kunnen uw ramen voorzien van zonwerende folie.

Vastzetsystemen

Het veilig vervoeren van gereedschap en materiaal begint met vastsjorren. Wij hebben verschillende mogelijkheden om de lading in de wagen vast te zetten. Ons standaard vastzetsysteem bestaat uit ingefreesde montagrails in de vloerplaat en montagerails tegen de dakspanten, dit combineren we met hydraulische spanstangen van Sortimo. Wij leveren ook maatwerkoplossingen, hiervoor maken wij graag een afspraak.

Anti-inbraak

Voorkom inbraak in je bedrijfswagen én monteer een van onze veiligheidssloten. Wij leveren verschillende soorten veiligheidssloten, onze hardloper is het Gatelock beveiligingsslot, dit slot wordt op de buitenzijde van het voertuig gemonteerd. Heeft u liever dat het veiligheidsslot niet zichtbaar is, dan hebben wij ook oplossingen die in de laadruimte gemonteerd worden.

Ventilatie

Wij leveren verschillende soorten ventilatiesystemen voor uw bedrijfswagen, het is namelijk erg belangrijk om de laadruimte van uw voertuig goed te ventileren. Voor iedere toepassing hebben wij de juiste oplossing, zo kunt u kiezen uit mechanische, elektrische of omkeerbare dakventilatoren. Wij adviseren om ook een vloerrooster te monteren zodat de luchtcirculatie optimaal is.

Standkachel

Van personenvervoer tot laadruimten en mobiele werkplaatsen. Voor elk type bedrijfsvoertuig creëren wij de juiste warmte voor mens, dier en product. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld vochtgevoelige producten vervoert, zoals lijm, kit of verf. Of wanneer uw goederen gevoelig zijn voor sterk wisselende temperaturen. Afhankelijk van de toepassing leveren wij twee soorten verwarmingsprincipes: luchtverwarmingen en waterverwarmingen.

Luchtvering

Bent u op zoek naar optimaal rijcomfort, perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid van uw bedrijfswagen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De meeste lichte bedrijfswagens hebben mechanische veersystemen. Maar er is een snelgroeiende vraag naar verhoogd comfort, beter rijgedrag en grotere veiligheid. De innovatieve luchtveringsystemen van VB-Airsuspension zorgen daarvoor. Wij adviseren en monteren veersystemen voor lichte bedrijfswagens, hierbij hebben we 3 varianten: verzwaarveren, hulpluchtvering en volledige luchtvering.

Lier

Bent u op zoek naar een lier voor uw terreinwagen, 4x4 voertuig of bedrijfswagen? Dan hebben wij de juiste oplossing voor u, ons bedrijf levert en monteert lieren van het merk WARN. Voor de meeste voertuigen hebben wij een 'bracket' hiermee kunnen wij de lier op een veilige manier  monteren waardoor de lier optimaal gebuikt kan worden.

Camerasystemen

Voorkom schade en ongelukken, koppel de trekhaak moeiteloos aan en rijdt comfortabel achteruit door gebruik te maken van een achteruitrijcamera, dode hoek camera of frontzicht camera. Wij bieden allerlei oplossingen als het gaat om camerasystemen, een van onze hardlopers is de camera bij de kentekenplaat, deze camera kunnen wij in de meeste gevallen aansluiten op het originele navigatiesysteem van uw bedrijfswagen.

Imperiaal

Wij leveren allerlei soorten imperialen  voor uw bedrijfswagen, perfect passend voor uw voertuig zodat u de lading veilig kunt vervoeren op het dak van uw bestelbus. U kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals: aluminium, RVS of staal met poedercoating.  Om het werkgemak te vergroten leveren wij diverse accessoires zoals ladderliftsystemen, trappen, loopplanken en zwaailichthouders.

Wordt uw bedrijfswagen ons volgende project?

Wij zorgen voor complete ontzorging en een oplossing op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kiest u voor ASH Carrosserie?
Dan kiest u voor:

Vakmanschap

Op basis van ons specialisme en ervaring kiest u bij ASH voor kwaliteit en vakmanschap.

Maatwerk

Wij ontwikkelen voor u de ideale oplossing op basis van uw wensen en behoeften.

Flexibiliteit

Bij ASH Carrosserie stellen wij ons flexibel op. Dit kunnen wij door onze ervaring.

Duurzaamheid

Buiten goed maatwerk, bieden wij u een duurzame oplossing voor uw wensen en behoeften.