13 Toyota’s voor Provincie Drenthe

Toyota Gorter in Assen heeft 13 nieuwe Toyota Hiluxen afgeleverd aan de Provincie Drenthe. Er is gekozen voor de oersterke Toyota Hilux met een goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en kracht. Deze dienstvoertuigen zijn volledig op maat gemaakt voor de Provincie zodat de kantonniers veilig hun werk kunnen doen.

De auto's zijn volledig op maat gemaakt om te voldoen aan de wensen en eisen die gesteld worden aan deze voertuigen. De auto's dragen bij aan de veiligheid van onder andere de provinciale wegen. Zo zijn de auto's uitgerust met duidelijke waarschuwingsborden, gereedschappen en hulpmiddelen. De medewerkers die deze voertuigen gebruiken worden ook wel kantonniers genoemd. Het werk wat de kantonniers doen is niet zonder risico. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers van de provincie veilig hun werk kunnen doen zijn de auto's voorzien van onder andere een opvallende kleur, camerasystemen en zwaailampen en flitsers.

Auto Gorter heeft de samenwerking gezocht met verschillende gespecialiseerde bedrijven. Zo heeft ASH Carrosserie de ombouw van de auto verzorgd. Trim-Line heeft een bijdrage geleverd aan de zichtbaarheid van het voertuig en Marelko Benelux heeft onder andere de auto's voorzien van de vele flitsers. De medewerkers van Auto Gorter hebben de auto's afgebouwd en voorzien van verschillende accessoires en speciale banden.

Relevante projecten

Renault Trafic Geste Bouwkeyboard_arrow_right
KIA Soulkeyboard_arrow_right
Volkswagen Transporterkeyboard_arrow_right
Volkswagen Transporterkeyboard_arrow_right
Volkswagen Transporterkeyboard_arrow_right
MAN TGE Techno Brabantkeyboard_arrow_right

Wordt uw bedrijfswagen ons volgende project?

Wij zorgen voor complete ontzorging en een oplossing op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kiest u voor ASH Carrosserie?
Dan kiest u voor:

Vakmanschap

Op basis van ons specialisme en ervaring kiest u bij ASH voor kwaliteit en vakmanschap.

Maatwerk

Wij ontwikkelen voor u de ideale oplossing op basis van uw wensen en behoeften.

Flexibiliteit

Bij ASH Carrosserie stellen wij ons flexibel op. Dit kunnen wij door onze ervaring.

Duurzaamheid

Buiten goed maatwerk, bieden wij u een duurzame oplossing voor uw wensen en behoeften.