Volkswagen Crafter

Sortimo bedrijfswageninrichting voor ‘Bouwbedrijf van de Linde’ uit Goes.

Voor bouwbedrijf van de Linde uit Goes hebben wij een Sortimo bedrijfswageninrichting op maat gemonteerd in een nieuwe Volkswagen Crafter.
Bouwbedrijf van de Linde is al ruim 70 jaar actief in de Zeeuwse aannemerij en is de expert voor bouwen, verbouwen en restaureren in Zeeland.
Meer informatie over dit Zeeuwse familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en vakmanschap vindt u op de website: www.jvandelinde.nl

Om de Volkswagen Crafter optimaal te gebruiken, is er gekozen voor een Sortimo bedrijfswageninrichting van het type Globelyst4.
Nadat wij de wensen van de klant hebben geïnventariseerd, is er een 3D-tekening gemaakt.
Met ons moderne ontwerpprogramma krijgen we inzicht in de mogelijkheden voor ieder type bedrijfswagen, hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal benut.

De indeling van de opstellingen bestaan uit:

  • Composiet langmateriaalbak met klep, hier kan men lange materialen in vervoeren.
  • Opbergvakken met verdeelschotten en antislip matten, deze vakken zijn naar wens in te delen met verplaatsbare verdeelschotten.
  • Uitneembare opbergbakken (Sortimo LT-BOXX), hier kan men onderdelen in verzamelen en direct meenemen naar de bouwplaats.
  • Opbergruimte voor grote koffers, er is genoeg ruimte voor het vastzetten van grote koffers zoals Hilti, Bosch, Festool. Maar ook voor een bouwstofzuiger is ruimte vrijgemaakt.
  • Magazijnbakken (Sortimo SR-BOXX), er is een complete rij van deze makken meegenomen in de lange opstelling. Hier worden koppelingen, PVC-materiaal en andere voorraadartikelen in opgeborgen. Door middel van verdeelschotten en labels kan men de bakken ordenen.
  • Aluminium perfoplaat, als afwerking op de staanders hebben wij geperforeerde aluminium plaat gebruikt. Deze platen zijn lichtgewicht en geschikt om ophangbeugels in te klikken, daarnaast zorgt het voor een strak design.

Ons bedrijf is hét adres voor bedrijfswageninrichtingen in Zeeland, wij zijn PRO PARTNER van het merk Sortimo.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf, plan dan een demonstratie afspraak met één van onze adviseurs.

Icon Telefoon png | PNGEgg0187-661026
Envelop zwart-interface symbool terug | Gratis Iconen sortimo@ashcarrosserie.nl

#Bedrijfswageninrichting #Sortimo #Zeeland #AutoPoppe #Volkswagen

Relevante projecten

Renault Trafic Geste Bouwkeyboard_arrow_right
KIA Soulkeyboard_arrow_right
Volkswagen Transporterkeyboard_arrow_right
Volkswagen Transporterkeyboard_arrow_right
Volkswagen Transporterkeyboard_arrow_right
MAN TGE Techno Brabantkeyboard_arrow_right