Laadbak Betimmering

ASH Carrosserie levert betimmeringen voor ieder pick-up voertuig, onze klanten zijn onder andere havenbedrijven, overheidsinstellingen maar ook particulieren. Wij leveren hierbij een product op maat en wij hebben een breed assortiment aan opties en accessoires.

Houten Bedrijfswageninrichting

Ook voor al uw multiplex bedrijfswageninrichtingen bent u bij ASH Carrosserie aan het juiste adres. Wij ontwikkelen multiplex- en andere houten bedrijfswageninrichtingen specifiek aan de  wensen van de klant. In combinatie met het ruime assortiment aan koffers en boxen die wij leveren, maakt u uw bedrijfswagen compleet. Informeert u ook eens naar de verschillende documentkisten voor in de cabineruimte van uw bedrijfswagen.

Basisbescherming

Wij leveren vloeren, zijwanden, deurpanelen, wielkasten, tussenwanden en hemelbekledingen voor ieder type bedrijfswagen. U kunt kiezen uit hout en kunststof in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende diktes, enkele voorbeelden zijn 4mm , 6 mm, 9mm, 12mm, 15mm en 18 mm. Voor werkbladen adviseren wij een minimale dikte van 22mm. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wordt uw bedrijfswagen ons volgende project?

Wij zorgen voor complete ontzorging en een oplossing op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kiest u voor ASH Carrosserie?
Dan kiest u voor:

Vakmanschap

Op basis van ons specialisme en ervaring kiest u bij ASH voor kwaliteit en vakmanschap.

Maatwerk

Wij ontwikkelen voor u de ideale oplossing op basis van uw wensen en behoeften.

Flexibiliteit

Bij ASH Carrosserie stellen wij ons flexibel op. Dit kunnen wij door onze ervaring.

Duurzaamheid

Buiten goed maatwerk, bieden wij u een duurzame oplossing voor uw wensen en behoeften.